U bent hier

U bent hier

Tijdelijk enkel focus op groepsreservaties

Restaurant Molendries focust tijdelijk enkel op groepsreservaties

Covid-19 heeft ingrijpende gevolgen voor de horecabranche, zo ervaart ook restaurant Molendries. Enerzijds is er de problematische instroom van personeel en anderzijds kent het restaurant ook een gewijzigde marktvraag.

Reservaties voor communies, verjaardagen, pensioneringen, events van verenigingen … kennen een sterk stijgende trend. Veel feesten werden uitgesteld en volgen elkaar nu snel op. Het wordt zelfs meer en meer een trend om buitenshuis te vieren.

Om verder aan deze exploderende vraag tegemoet te komen met onze huidige personeelsbezetting, zijn wij genoodzaakt om de focus te verleggen naar groepsreservaties.

Daarom besluiten we om vanaf 1/12/2021 niet langer het restaurant te openen voor dagschotels. Dit deden we momenteel nog van dinsdag tot en met vrijdag.

Ons sociale doelstelling “tewerkstelling creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt” komt geenszins in het gedrang, niemand vloeit af! Collega’s werken voortaan enkel op tijdstippen gekoppeld aan groepsreservaties.

Is deze wijziging permanent?

We zijn een flexibele organisatie en kunnen snel schakelen indien dit verreist is. We blijven ondertussen intensief verder op zoek gaan naar extra horecapersoneel.

Wie interesse heeft in een job in horeca contacteer ons via jobs [at] mariasteen [dot] be