Lekkere Zondagen
Ons menu
Nieuwjaarsmenu 2023
(datum nog te bepalen)
We heffen het glas op 2023 met champagne “Gimonet et fils” vergezeld van drie
uitgelezen hapjes:
*Warme oester met spinazie
*Mascarpone met garnalen
*Venkelsalade met gebakken zalm en sesamkorstje
**
Luchtige velouté van aardpeer met salie en hazelnoot
**
Lotte op een kruidige risotto met enoki / kastanje / shiitake champignons en spruitjes
**
Fazant uit de oven op ouderwetse manier met een appeltje en amandelkroket
**
Crème brûlée met compote van rode vruchten versus Affogato al café
**
Koffie of thee met huisbereide versnaperingen
Prijs all-in € 80 (waters en aangepaste wijnen, aperitief en koffie inbegrepen)
Gelieve te reserveren op het telefoonnummer
of:
Menu onder voorbehoud van marktaanbod op datum menu.
Bekijk ook onze andere “Lekkere weekends” menu’s: