Businesslunch
Menu Saint-Nicolas

Restaurant Molendries en Hostellerie Saint Nicolas ** (Michelin Gids)
serveren naar aanleiding van hun ambassadeurschap:
Prosecco “Bervinie” Rosé
Met hand gesneden tartaar van rund
Krielaardappeltje met zure room en gerookte forel
Asperges bereid op 3 wijzen van de chef :
- Carpaccio van asperges
- Asperges op Vlaamse wijze
- Soepje van asperges
Verfrissende creatie van pompelmoes
Verfrissende creatie van pompelmoes
Melkkalfskroontje met rode wijnsaus
Seizoensgroenten en gekonfijte aardappel
Zeewolf met zuiderse pasta en paprika coulis
Gemarineerde ananas met chocoladefantasie en kokos
Koffie met versnapering
- Menu 6 gangen = € 75
- Menu 4 gangen = € 60
- Menu 2 gangen = € 40
Wij gaan zeer zorgvuldig om bij de bereiding van onze producten, maar wij kunnen overdracht van
voedselallergenen nooit 100% voorkomen