U bent hier

U bent hier

Menu Dierendonck

Hendrik Dierendonck versnijdt vlees in Restaurant Molendries

Alle vlees afkomstig uit de ateliers van slager Dierendonck


Carpaccio van West-Vlaams rood/rucola/Parmezaan/olijfolie (€18/22)


OF


Gedroogde entrecote, assortiment van tomaat, geitenkaas/balsamico/olijfolie (€18/22)


OF


Waaier van proevertjes uit het atelier van Dierendonck
Koud : gedroogde entrecote/pastrami van Hollstein/jambon persil
Warm : gekonfijt buikspek/witte pens/short ribs
menu : 2 koude en 1 warm hapje inbegrepen
(€20pp (min 2 pers.) of €6 per stuk voor de koude en €8 voor de warme)


****


Steak van West-Vlaams rood met saus naar keuze (champignon, peper of béarnaise) (€22)


OF


Dunne lende van West-Vlaams rood met sjalotjes (€25)


****


Dame Blanche of Irish Coffee


Prijs: € 45 dranken niet inbegrepen